Helsingin kaupungin ympäristöraportti – mitä valtuustokautena on saatu aikaan?

avoin puolue kuntavaalit helsinki 2020

Keskiviikkona 10.6. Helsingin kaupunginvaltuustossa on päätettävänä isoja asioita ympäristöön liittyen. Käsittelyssä kaupungin ilmastoraportti. Meitä kiinnostaa mm. ilman pienhiukkaset – miksi niitten määrä näyttää lisääntyvän? Johtava ympäristöterveys tutkija ja Open Knowledge Finlandin puheenjohtaja Jouni Tuomisto kommentoimassa.

Tule mukaan! Tästä linkistä pääsee huomenna klo 16:30 alkaen. https://us02web.zoom.us/j/82100711901

Avoimet kokoukset joka keskiviikko

Joka toinen viikko keskustelemme ajankohtaisista ja/tai tärkeistä asioista, joka toinen keskiviikko keskitymme Helsinkiin. Kokousten tarkempi ohjelma ja linkit päivittyvät tähän sivulle.

Ideoita, kysymyksiä, mitä vaan? Ehdota aihetta kokoukseen laittamalla kommenttia sivun laitaan tai laittamalla mailia osoitteeseen info@avoinpuolue.fi.

Vaikka kokous on avoin, toivomme että ilmoitat, jos aiot ehkä tulla mukaan. Tämä ihan siksi, että osaamme varmasti päästää mukaan kokoukseen. Kun laitoimme avoimen linkin suoraan verkkoon edellisellä kerralla, tuli kokoukseen kymmenittäin tilejä joita kiinnosti ilmeisesti aivan muut asiat kuin politiikka. Ilmoittautuminen onnistuu klikkaamalla itsensä osallistujaksi Facebookissa, tai laittamalla kommenttia tähän, tai mailiin info@avoinpuolue.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Allekirjoita Avoimen puolueen kannattajakortti
Valikko