Johanna Ahonen: Lasten ja nuorten hyvinvointia edistämässä

Johanna Ahonen , 39,  markkinointiteknologian osaaja ja yrittäjä.

Olen alunperin Helsingistä kotoisin oleva turkulainen noin 40-vuotias markkinointiteknologian osaaja ja yrittäjä. Suomen lisäksi olen asunut ja työskennellyt vuosia Turkissa ja Espanjassa. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi yksi oma jälkeläinen ja kaksi bonuslasta.

Vaikuttamistyö ja yhdessä tekeminen on aina ollut minusta mielenkiintoista. Vuosien varrella olen saanut toimia erilaisissa luottamustoimissa niin järjestöissä kuin politiikassakin. Vapaaehtoistyö minulle tärkeiden asioiden hyväksi on tehnyt minusta yhteistyökykyisen ja opettanut ymmärtämään yhteiskunnallista päätöksentekoa.

Aiempina luottamustoimina löytyy muun muassa Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan jäsen, YK-liiton hallituksen jäsen, Allianssin hallituksen jäsen sekä pienempiä yhdistyksiä joiden hallituksissa olen toiminut.

Päätin lähteä Avoimen Puolueen ehdokkaaksi, koska puolueessa ollaan nimensä mukaisesti avoimia eikä juututa johonkin tiettyyn ideologiaan. Puolueen agendalla minulle tärkeitä asioita ovat muun muassa kannabiksen laillistaminen Kanadan malliin ja kaikkien oikeus edulliseen asumiseen.

Kunnallisvaaleissa tehdään paikallista politiikkaa, ja siihen liittyen haluan olla mukana edistämässä turkulaisten lasten ja nuorten hyvinvointia. Myös yrittäjyys on minulle tärkeä arvo, joten tulen puhumaan myös pienyrittäjien puolesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Valtuustossa taisteltiin Malmin kentän ja niittyluonnon puolesta
Seuraava artikkeli
Nuoret kaupunkilaiset syrjäytymistä ja kiusaaamista vastaan
Valikko