Ääni Avoimelle puolueelle on ääni koko maailmalle

Tiesitkö että Avoin puolue ei aja minkään yksittäisen edunsaajaryhmän asiaa? Emme ole vasemmalla, vaikka jaamme vasemmiston käsityksen siitä mitä oikeudenmukaisuus on. Emme myöskään ole oikealla, vaikka oikeiston tavoin ymmärrämme talouden reaaliteetit. Emme aja pelkästään Suomessa asuvien suomalaisten asiaa. Täällä asuu paljon ihmisiä, jotka eivät ole Suomen kansalaisia. Me Avoimessa puolueessa ajattelemme, että he ovat kriittisen tärkeä osa yhteiskuntaamme. Haluamme olla mukana tekemässä päätöksiä, jotka ovat hyviä myös heille.

Haluamme että Euroopan parlamentissa tehdään päätöksiä, jotka ovat kaikille hyviä. Emme siis halua ajaa pelkästään Suomen etua, vaan haluamme järkeviä ja oikeudenmukaisia päätöksiä, joiden kokonaishyöty on mahdollisimman suuri. Tällainen päätöksentekokulttuuri tuottaa kokonaisuuden kannalta parhaan tuloksen.

Puhuessamme kaikista, emme tarkoita pelkästään ihmisiä, vaan haluamme hyvää myös luontokappaleille kasveista nisäkkäisiin sekä tietysti koko maapallolle. Kaikki maapallon elämä on riippuvaista ympäristöstä, niinpä on välttämätöntä että siitä pidämme siitä hyvää huolta.

Äänestämällä meitä et anna ääntä vain meille, vaan itsellesi itsellesi ja koko maailmalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Janne Korhosen kirjoituksia ja kommentteja Hesariin
Valikko