Varhaiskasvatusta, logistiikkaa ja ihmisestä välittämistä: Nicholas Wilkman, Vantaa

Nicholas Wilkman, Varhaiskasvattaja ja logistiikan opiskelija, 20v

Ehdolla Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella numerolla 304

Esittelyä itsestäni: Olen asunut koko ikäni itäisen vantaan betonissa ja sitäkautta luonut oman identiteettini tänne. Ikää löytyy 20 vuotta, mutta nuoresta iästä huolimatta olen hyvin tietoinen planeettamme ongelmista. Juuri sen takia meidän pitäisi myös nähdä kaikesta koko kuva ongelmien ratkaisemiseksi. Mielestäni nykyajan poliitikon täytyisi olla kaikkea muutakuin omaa etuaan tavoitteleva salkkumies, nykyajan poliitikon pitää olla ihmisläheinen kansalainen muiden kansalaisten asialla.

Olen harrastanut jääkiekkoa pienestä pitäen tavoitteellisesti, mutta nykyisin omalta osaltani kaukalot rytisee miesten alasarjoissa. Sitäkautta urheilu- ja luonto ovat itselleni tärkeitä asioita elämässä saan niistä voimaa arkeeni. Mielenkiinnonkohteitani ovat historia, uskonnot, filosofia, maantieto, kulttuurit, sekä tiede kokonaisuudessaan.

Olen tällähetkellä töissä varhaiskasvatus puolella, sekä opiskelen samalla logistiikan perustutkintoa. Mottoni elämässä on “päivä kerrallaan” tarkoitan sillä, että kaikki tämä on vain elämää ja se on tehty elettäväksi ei tämä niin vakavaa ole, kunhan asiat hoituvat sovitusti.

Omaan myös oman elämän kautta kokemusta nepsy-lasten kohtelusta, sekä ymmärtämättömyydestä yhteiskunnassamme, joten sitä kautta mielestäni olisi tärkeää puuttua tähän epäkohtaan aidosti, eikä laittaa ketään kokemaan samoja kauheuksia jotka minä aikoinaan koin. Olen tieni todellakin “sotinut” tähän elämäntilanteeseen missä nyt olen eikä aikoinaan kukaan psykiatrilla uskonut minuun muutakuin, että “tästä tulee linnakundi” no eipä tullut. Minä olen minä, enkä muuksi muutu! Erilaisuus on rikkaus.

Nicholaksen neljä tärkeintä arvoa polittiikkaan liittyen:

• Hyvä koulutus

• Ihmisläheisyys

• Tasa-arvo

• Oikeudenmukaisuus

https://www.instagram.com/wilkmannicholas

https://www.tiktok.com/@nicholasgotvibes

https://www.twitter.com/nicholasgotvibe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Aluevaaliohjelma ja ensimmäiset ehdokkaat julkaistu
Seuraava artikkeli
Ida Jauhiainen: Nykyaikainen, toimiva ja raikas Lappi yhteistyön voimalla
Valikko