Tervetuloa mukaan avoimiin tapaamisiimme! Elokuusta alkaen jälleen joka keskiviikko.

avoin puolue kuntavaalit helsinki 2020

Joka toinen viikko keskustelemme ajankohtaisista ja/tai tärkeistä asioista, joka toinen keskiviikko keskitymme Helsinkiin. Kokousten tarkempi ohjelma ja linkit päivittyvät tähän sivulle.

Ideoita, kysymyksiä, mitä vaan? Ehdota aihetta kokoukseen laittamalla kommenttia sivun laitaan tai laittamalla mailia osoitteeseen info@avoinpuolue.fi.

 • 15.4. – Mitä kaikkea kivaa voidaan puolueena tehdä Suomen kehittämiseksi, ja miten niitä tehdään!  Laita kysymyksiä etukäteen jos on mielessä jotain, voimme koittaa selvittää. Lisäksi voimme puhua koronatilanteen hoitamisesta Helsingin sote-lautakunta ja valtuustopaikkojemme kautta.
 • 22.4. – Helsingin asiat – Nuorten aloitteet ja Helsingin kaupungin koronainfo.
  Kokouslinkki
 • 29.4. – Avoin kokous – Puolueen pläänit. Linkki kokoukseen.
 • 6.5. – Helsingin asiat – mitä meille tärkeää tapahtuu kaupunginvaltuustossa tänään?
 • 27.5. – Helsingin asiat – käsittelyssä valtuutettujen mielenkiintoisia aloitteita. Asialistalla todennäköisesti Petrus Pennasen aloitteet kotisairaanhoidon järkevämmästä järjestämisestä ja luonnon monimuotoisuuden kehittämisestä kaupungissa petoeläinten pesimistä tukemalla. Aloitemietintö siirretty lokakuulle. Keskustellaan kokouksessa mm. siitä, miten kaikilla menee koronakevään kanssa.

Ja niin edelleen. Tervetuloa mukaan! Kokoukset pidetään Zoomissa. Kameraa ei ole pakko laittaa päälle jos ei halua kammata tukkaa, mutta olisi kiva nähdä ihmisiä!

Vaikka kokous on avoin, toivomme että ilmoitat, jos aiot ehkä tulla mukaan. Tämä ihan siksi, että osaamme varmasti päästää mukaan kokoukseen. Kun laitoimme avoimen linkin suoraan verkkoon edellisellä kerralla, tuli kokoukseen kymmenittäin tilejä joita kiinnosti ilmeisesti aivan muut asiat kuin politiikka. Ilmoittautuminen onnistuu klikkaamalla itsensä osallistujaksi Facebookissa, tai laittamalla kommenttia tähän, tai mailiin info@avoinpuolue.fi.

1 kommentti. Leave new

 • Seppo Lehto
  27.4.2020 20:15

  Ei ole kameraa tietokoneeseen, zoom tuli tutuksi kevään saksan ja ranskan opinnoista kun yliopisto suljettiin maaliskuussa.
  Yrittäisin jos terveys ja tilanne sallii osallistua ko verkkokeskusteluun.
  Vapausoturi@gmail.com Historioitsija moniosaaja Tampereen yliopistolta
  http://ajan-suunta.blogspot.com/ Ajan Suunta
  Muistakaamme että Urho Kaleva Kekkonen oli myös AKS jäsen aikoinaan 😉 ja esiintyi kelteisillään vain kivi kädessä ja kalevala-lakki päässään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Ensimmäinen askel Suomen varusmiespalveluksen kohtuullistamiseksi – “päivärahan” nosto korkeammaksi kuin toimeentulotuki?
Seuraava artikkeli
Avoin puolue kerää kannattajakortit sähköisesti ensimmäisenä puolueena Suomessa
Valikko