Avoin Puolue ja RKP kuntavaaliyhteistyöhön Helsingissä

Avoimen Puolueen ehdokkaat asettuvat Helsingissä ehdolle RKP:n listalla sitoutumattomina. Yhteistyön pohjana on puolueiden yhtenäinen arvomaailma yhdenvertaisten ihmisoikeuksien ja oikeusvaltion puolustajina, motivoijana liittoutumista tukeva vaalimatematiikka, ja helpottajana valtuustoryhmien hyvin sujunut käytännön yhteistyö.

Maaliskuussa rekisteröidyn Avoimen Puolueen strategiaa vaalimenestyksen saavuttamiseksi mietittiin puolueen hallituksessa tarkasti. Vaihtoehtona RKP-yhteistyölle oli osallistuminen vaaleihin Helsingissä ilman liittoutumista. Avoimen Puolueen tavoitteena on puolueen valtuutettujen määrän kasvattaminen nykyisestä yhdestä, mikä olisi merkittävästi vaikeampaa ilman ryhmien välistä liittoutumista. Yhteistyö RKP:n kanssa todettiin parhaaksi vaihtoehdoksi vaaleissa menestymiseksi ja tärkeiden, kaupunkilaisia palvelevien uudistusten toteuttamiseksi Helsingissä.

“Avoin Puolue keskittyy edistyksellisten ratkaisujen löytämiseen yhteiskunnan vakavimpiin ongelmiin ja tärkeimpiin kehityskohteisiin tieteen sekä yhteistyön pohjalta. Pyrimme aktiivisesti liittoutumaan samoja tavoitteita kannattavien ryhmien kanssa. RKP on edistyksellisenä tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolustajana lähimpänä Avoimen Puolueen tavoitteita Suomen eduskuntapuolueista. Helsingin Avoin valtuustoryhmä on jo kuluvalla kaudella työskennellyt paremman kaupungin kehittämiseksi RKP:n ryhmän kanssa, ja on hienoa että voimme nyt syventää yhteistyötä liittoutumalla vaaleissa ”, toteaa Avoimen Puolueen puheenjohtaja, Helsingin kaupunginvaltuutettu Petrus Pennanen. 

Avoimen Puolueen ehdokkaina Helsingissä ovat 

Kristiina Järvenpää, 67, Hammashoitaja 

Antti Jääskeläinen, 49, Projektipäällikkö

Armi Kunnaala, 33, Hävikkikukkakauppias 

Petrus Pennanen, 48, Kaupunginvaltuutettu

Roosa Sandelin, 23, Mediasisällön tuottaja

Aki Snellman, 51, Tuottaja

💚

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Mikael Porjo: Yhteisöllistä hyvinvointia, avointa demokratiaa ja helpompaa yrittäjyyttä Hyvinkäälle
Seuraava artikkeli
Valtuustossa taisteltiin Malmin kentän ja niittyluonnon puolesta
Valikko