Avoin Puolue järjestämässä Lapinlahti 247 Open Stagea 1.-10.8.

Avoin Puolue on mukana järjestämässä yhteisöllisen ja avoimen kaupunkikulttuurin uutta tiennäyttäjää, avointa ja maksutonta esiintymislavaa idyllisellä rannalla Helsingin kantakaupungissa.

Lapinlahti 247 Open Stage -tapahtumassa on tavoitteena tarjota kenelle tahansa mahdollisuus esitellä ja/tai jakaa taitojaan ja osaamistaan kulttuurin tai minkä tahansa elämää rikastuttavan lavatarjonnan muodossa. Kaupunkikulttuuri ei lepää koskaan. Haluamme yhdessä kaupunkilaisten kanssa tehdä näkyväksi sen taiteen ja kulttuurin kirjon, jonka kesä, valo ja avoin tila mahdollistavat.

Lava on avoin 1.8.-10.8.2020 – näet jo vahvistetut varaukset alla olevassa kalenterissa. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostilla osoitteeseen lapinlahti247@gmail.com tai suoraan tapahtuman järjestäville Inalle, Armille tai Petrukselle. Tavoitteena on saada tapahtumakalenterista mahdollisimman aukoton, joten pienimmätkin esitykset ovat tervetulleita. Kaiken tasoiset esiintymiset ovat osa tapahtumaa: jos haluat vaikka harjoitella puhetta tai tuoda oman tanssiryhmäsi esille, lava on sinun. Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköpostilla, minkä jälkeen saat päättää esiintymisesi ajankohdan vapaina olevien paikkojen mukaan.

Lapinlahti 247 Open Stage avautuu lauantaina 1.8.2020 klo 14 Avoimen Puolueen juhlilla:
14-16 Kaiuttimien maalausta ja mitä kaikkea keksitään?
16-18 DJ Juha Dallas
18-20 DJ Katerina
20- Lava siirtyy saumattomasti Tekno Picnic DJ:den huomaan housen merkeissä
Paikalla on myös mahdollisuus täyttää puolueen kannattajakortti että pääsemme vaaleihin, ja puoluesihteeri Riia on paikalla pitämässä Virallista Deskiä jos sinua mietityttää joku asia Helsingin ja Suomen kehittämiseen tai Avoimeen Puolueeseen liittyen
Ja Lapinlahti 247 Open Stage jatkaa seuraavat 9 vuorokautta 10.8. asti. Varaa oma aikasi lavalle kun vielä ehdit!

PS.

AINA UNIVERSAL GUUDII! ✌💚🌱

Open Stagen toiseksi Avoimen Puolueen tapahtumaksi on pyydetty mm. asiantuntijakeskustelua energiapolitiikasta. Luvassa siis musiikin lisäksi asiaa 🧐

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Allekirjoita Avoimen puolueen kannattajakortti
Seuraava artikkeli
Estetäänkö Avoimen Puolueen rekisteröinti kuntavaaleihin?
Valikko