Aki Snellman Helsingin kaupunkiluonnon puolesta

Aki Snellman, 51, Helsinki

Start-up -liiketoiminnan kehittäjä ja digitalisaation asiantuntija.

Helsingin, ja etenkin Pohjois-Helsingin luonnon, historian ja sitä kautta kaupunkiympäristön puolustaja. Keskuspuisto, Pakila-Paloheinä ja sieltä alkavat pyörätiet Nordenskiöldinkadulle ja Stadikalle asti ovat olleet itselle merkityksellisiä reittejä, joita ei tule rakentaa tukkoon.

Kaupunki ja kaupunkilaiset ansaitsevat hyvää koulutusta, hyvää yhteistyötä ja hyviä terveyspalveluita julkisten toimijoiden ja vastuullisesti toimivien yksityisen sektorin tahojen kautta. Yhdessä ja avoimen keskustelun avulla saamme edistettyä Sinulle tärkeitä asioita ja tarvittaessa voimme puuttua niihin epäkohtiin, joihin voimme yhdessä vaikuttaa.

Pääkaupungissa on kymmeniä tai satoja upeita näkymiä, luontoa, arkkitehtuuria ja uutta, kulttuuria edistävää tekemistä. Jokainen sateinen tai aurinkoinen päivä antaa meille mahdollisuuden nauttia näistä. Suomi ei sattumalta ole maailman paras paikka asua, eikä Helsingin pidä aliarvostaa omaa rooliaan tässä todellisuudessa. “Don’t sell yourself short”, sanoi eräs rock-ikoni aikoinaan.

Avoimen puolueen ja RKP:n yhteistyö kunnallisvaaleissa 2021 tarjoaa hienon mahdollisuuden edistää meille kaikille tärkeitä asioita, siksi olen mukana sitoutumattomana ehdokkaana RKP:n ehdokaslistalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Enemmän yhteistyötä ja vähemmän vastakkainasettelua: Janne Jasu Vantaan valtuustoon
Seuraava artikkeli
Kaupunginvaltuutettu Petrus Pennanen: Vapautta, järkeä ja rakkautta Helsinkiin!
Valikko