Avoimen Puolueen hallitus vahvistui

Avoimen Puolueen Puoluekokous pidettiin lauantaina 28.11.2020 ja vallitsevan koronatilanteen takia luonnollisesti suurin osa puolueväestä oli paikalla etäyhteyden välityksellä.

Kokouksessa käytiin läpi puolueen nykytilaa ja suunniteltiin innolla tulevaa! Samalla terävöitettiin sekä puolueen sisäistä- että ulkoista viestintää ja tietenkin yhtenä tärkeänä asiana valittiin Puoluehallitus!

Hallitukseen saatiinkin laaja-alaisesti uutta osaamista:

Sote asioiden osaamista hallituksessa täydentää Pirkanmaalta kotoisin oleva ja tällä hetkellä Oulussa asuva sairaanhoitaja Ella-Stiina Sillanpää, jolla on laaja-alaista kokemusta sairaanhoidosta, niin yksityisellä kuin julkisella puolella.

Esko Niinimäki Jyväskylästä on filosofian maisteri ja jatko-opiskelija, joka on erikoistunut data-analyysiin sekä koneoppimiseen ja aiemmin lukenut myös liikuntatieteitä. Eskon monialaista osaamista tullaan varmasti tarvitsemaan usein!

Esko on myös talouspuolella erittäin osaava ja hänen viimeisin bloggauksensa käsittelee EU:ta ja ennen kaikkea yhteisvaluutta euroa.

Lisää energiaa hallitukseen tuo Sara-Araminta Malli, joka kuvaa itseään tavalliseksi tyypiksi, mutta on vuoden sisällä asunut sekä Tampereella, Sarajevossa (jossa olisi työssä nytkin ilman koronakriisiä) sekä Espoossa, on koulutukseltaan tekstiili-ja vaatetussuunnittelija ja tämän lisäksi niin ravitsemusalan kuin taiteenkin BA(HONS) Fine Arts & Media -moniosaaja. Jos ja kun tulet johonkin puolueen tapahtumaan saat maistaa tämän naisen ruokia ja käydä tiivistä keskustelua politiikan eri alueilta!

Tietosuoja-asiat puolueessa ovat nyt oikealla tolalla sillä Tietosuoja Ry. hallituksen jäsen, LUT-yliopiston dosentti Pekka Jäppinen liittyi myös hallitusvahvuuteen.

Tulevaisuus on digitaalinen; sähköinen äänestys tulee ja sitä kautta lähidemoratialla on aivan uusia mahdollisuuksia ja ihmisten henkilökohtaiset tiedot ovat tulevaisuuden valuuttaa. Tätä kehitystä meidän on seurattava ja ohjattava, sen suomia uhkia vältettävä ja mahdollisuuksia käytettävä hyväksemme. Tähän Pekka tuo raudanlujaa osaamista.

Viestintään ja moneen muuhun tuo osaamista Ari Auer, joka on media-alan osaaja ja opiskellut tietojenkäsittelyä Laureassa. Ari on ollut mukana poliittisessa toiminnassa jo pitkään ja nyt todellinen poliittinen koti löytyi Avoimesta Puolueesta.

Tämä poliittisen kodin löytyminen onkin asia joka yhdistää monia puolueen jäseniä. Avoin Puolue kun ei sovi yksi tai edes kaksiuloitteeseen ”puoluekenttään”, vaan haluaa tehdä päätöksiä ilman identiteettipolitikointia perustaen päätöksenteon tutkittuun tietoon, eikä vuosikymmeniä pölyttyneisiin puolueideologioihin.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Tervetuloa puoluekokoukseen lauantaina!
Seuraava artikkeli
Tyhjät tilat kaupunkilaisten käyttöön ja riittävät resurssit lapsille sekä hoitajille
Valikko