Ehdokas esittäytyy: Petrus Pennanen Helsinki 50

Vapaus, rakkaus, järki.. ja raha

Olen ehdolla edistäkseni näitä arvoja.

Vapaus – yksilön ja elinkeinon vapautta edistää parhaiten varma perustulo, joka poistaa tukiloukut. Siksi ehdotamme 1500e perustuloa, josta puolet on kustannusneutraalia ja puolet tulee ydinsähkön myynnistä sekä Onkalopalveluista.

Rakkaus – Ihmisten välistä ymmärrystä edistää parhaiten fyysinen läsnäolo. Siksi olen edistänyt koulujen tilojen vapauttamista Varaamo-sovellukseen: Varaa tilaa kännykällä naapuruston kulttuuritapahtumaan ja avaa ovi samalla puhelimella. Haluan viedä tämän maanlaajuiseksi suunnitelmaksi.

Järki – olen ydinfysiikan tohtori ja edustamme tieteeseen perustuvaa politiikkaa. Siksi kannatamme mm. ydinvoimaa ja kannabiksen laillistamista. Haluamme pitää heikoimmista huolta, ja siksi kannatamme huumekuolemien vähentämistä käyttöhuoneilla missä myös annetaan korvaushoitoa.  

Raha – Norjalla on öljyn ja kaasun myynnistä tienattu 1000 miljardin kansallinen rahasto. Meillä on uraania peruskalliossa vaikka koko Euroopan tarpeisiin. Rakentamalla Suomeen täysi energiaomavaraisuus uraanilla ja sarjatuotetuilla pienreaktoreilla voimme viedä niin paljon ydinsähköä että saavutamme 1000 miljardin rahaston koon 30 vuodessa. Lisäksi voimme tienata 500 miljardia 30 vuodessa Onkalopalveluilla, joista on suuri pula. 

Minulla on paljon videoita sosiaalisessa mediassa joissa kerron näistä aiheista tarkemmin. Tässä sosiaaliset mediat seuraajien määrän mukaan listattuna

Tiktok (eniten seuraajia)

Instagram

Facebook

Twitter

Näiden perinteisten somejen lisäksi minulla on myös telegram-ryhmä 

Olen myös edistänyt näitä teemoja Helsingin valtuustossa vuodesta  2017. Ensimmäinen aloitteeni pienydinvoimasta Helsingin kaukolämmön tuottamisen sai lopulta vihreiden kannatuksen ja avasi tien ydinvoiman uudelle ajalla Suomessa, kun aloite levisi muihin kaupunkeihin, ydinenergialakia alettiin uudistaa ja isot puolueet kuten Perussuomalaiset ottivat pienydinvoiman ohjelmaansa. 

Tilojen vapauttamista Varaamo-palveluun olen edistänyt valtuustossa pitkään ja koulujen iltaisin ja viikonloppuisin vajaakäytössä olevat tilat ovat tulossa mukaan. Toinen kantava teemani on hallinnon avoimuus, mihin liittyen tein läpi menneet aloitteet lautakuntien ja kaupunginhallituksen kokousten livestriimaamisesta sekä kaupungin johtoryhmän pöytäkirjojen julkaisemisesta kansalle. 

Olen valtuustossa tehnyt sekä aloitteet kannabiksen laillistamisesta Helsingissä sekä runsaiden  huumekuolemien vähentämisestä yliannostusten vasta-aineella naloksonilla, sekä kannattanut vahvasti käyttöhuone- ja huumetestausaloitteita.

Rahan tienaamista olen harjoitellut menestyksekkäästi yrittäjänä. Päättäjinä onkin liian vähän ihmisiä, joilla on sekä tieteellinen että yrittäjäkokemus. Nyt meillä on maanlaajuinen suunnitelma tienaamiseen Norjan tapaan mutta kansallisella uraanilla, josta Helsingin pienreaktoritoteutus on ensimmäinen osa. Helenillä on jo suunnitelmat pienreaktorien käyttöönotoksi. 

Minulla on ydinfysiikan tohtorina ja firmansa myyneenä yrittäjänä harvinaista koulutusta ja kokemusta tarjolla maamme politiikkaan. Lisäksi olen  kaupunginvaltuutettuna todistanut että pystyn politiikassa saamaan suuria uudistuksia yhteistyöllä aikaan. Siksi toivon että äänestät Helsingissä numeroa 50.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Ehdokas esittäytyy: Jouni Tuovinen
Seuraava artikkeli
Ehdokas esittäytyy: Janne F. J. Korhonen
Valikko