Eurovaalit 2024 – Tule ehdokkaaksi Avoimen Puolueen listalle!

Avoimen Puolueen sydän sykkii vapaudelle – vapaudelle, joka kantaa yli rajojen ja yhdistää koko Euroopan. Uskomme, että jokaisella tulisi olla oikeus valita, päätösvapaus omasta kehostaan ja elämästään. Tämän vuoksi kannatamme aborttioikeuden turvaamista jokaiselle, riippumatta siitä, missä he elävät Euroopassa.

Taistelemme myös päihteiden käytön dekriminalisoinnin puolesta, edistäen politiikkaa, joka keskittyy haittojen vähentämiseen ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen. Uskomme, että päihteiden käytön dekriminalisointi voi vähentää stigmaa ja tukea ennaltaehkäisevää työtä sekä päihdehoitoa.

Oikeus työhön on perusoikeus, joka kuuluu kaikille – myös turvapaikanhakijoille. Avoimen Puolueen visiossa Eurooppa on avoin ja yhdenvertainen, paikka, jossa jokaisella on mahdollisuus työllistyä, kouluttautua ja rakentaa turvallista tulevaisuutta.

Liity meihin, jos jaat arvomme vapauden, tasa-arvon ja solidaarisuuden puolesta. Ehdokkaamme ovat rohkeita, uudistushaluisia ja valmiita työskentelemään yhdessä paremman Euroopan puolesta. Avoimen Puolueen kanssa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, olla osa muutosta ja tehdä Euroopasta avoimempi, oikeudenmukaisempi ja vapaampi.

Tule ehdokkaaksi – Rakennetaan yhdessä vapaampi Eurooppa!

Laita sähköpostia hallitus@avoinpuolue.fi että pääset ehdokkaaksi. Liity joukkoomme nyt, ja ota osaa luomaan tulevaisuutta, jossa vapaus, oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus eivät ole vain unelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
RKP erotti – mitä ajattelen?
Seuraava artikkeli
Maksaako valtio yli kymmenen miljoonaa euroa extraa turkistarhaajille?
Valikko