Kristiina Järvenpää tuo avointa päätöksentekoa ja inhimillisyyttä Helsinkiin

Kristiina Järvenpää 67,  Helsinki

Syntynyt Mouhijärvellä, muuttanut Helsinkiin vuonna 1971

Olen valmistunut hammashoitajaksi Helsingin IV sairaanhoito-oppilaitoksesta 1976 ja työskentelen ammatissa edelleen, vaikkakin eläkkeellä.

Sote-asiat ovat siis vahvassa kokemuspiirissä ja lähellä sydäntä jo lähes puolen vuosisadan ajalta.

Olen opiskellut kasvatustiedettä harrastusmielessä Helsingin Avoimessa Yliopistossa 1990-luvulla, yleisen kiinnostuksen vuoksi, sekä tukemaan omien lasten kasvatuksessa. Taide kaikissa ilmenemismuodoissaan on rikastuttanut elämääni,  ja olen myös kahden ammattimuusikon äiti.

Vaaliteemojani ovat myös Malmin lentokentän säilyttäminen, inhimillisempi huumepolitikkaa ja ympäristöystävällinen energiantuotanto.

Jos voisin muuttaa asioita paremmaksi kotikaupungissani, Malmin lentokenttä säilyisi ennallaan, kaikista olemassa olevista, erittäin perustelluista syistä. Asun Malmin lentokentän vieressä ja olen seurannut läheltä kaikkea kenttään liittyvää.

Työssäni olen nähnyt nykyisen huumepolitiikan johtaneen erittäin epäinhimillisiin tragedioihin. Sitä pitäisi ehdottomasti muuttaa inhimillisempään suuntaan

Helsingin lämmitykseen tarvitaan pienydinreaktoreita tuottamaan ympäristöystävällistä energiaa hiilen ja muiden saastuttavien energiamuotojen tilalle. 

Minua kannattaa äänestää, koska olen väsymätön puurtaja tärkeiden asioiden eteen.  Avoin Puolue tuntuu minusta poliittiselta kodilta, koska uskon tieteeseen ja haluan päätöksenteon perustuvan tieteelliseen tietoon ja avoimuuteen.

2 kommenttia. Leave new

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Edellinen artikkeli
Miten kaupunki voi auttaa seksityön tekijöitä?
Seuraava artikkeli
Holger von Troil: Enemmän asuntoja, harrastuksia ja yhteisen edun ajamista Kauniaisiin
Valikko